Myren (Lydbok MP3-CD)

Serie: Erlendur Sveinsson 1

Forfatter:

Silje Beite Løken (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok MP3-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Nørve, Ivar
Spilletid: 7:43
Antall enheter: 1
Filstørrelse: 425.0 MB
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Myrin
Oversatt av: Løken, Silje Beite
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202308148
Kategori: Krim
Omtale Myren

En eldre mann blir funnet myrdet i en kjellerleilighet i Reykjavik. Gjemt under skrivebordsplaten hans finner politiet et bilde av en barnegrav. Når man klarer å tyde inskripsjonen på gravstøtten viser det seg at det ligger en fire år gammel jente der, og at hun døde i 1968. Ved hjelp av fotografiet nøster politiet opp gamle og nye forbrytelser som har ført til flere familietragedier. Samtidig forsvinner en ung kvinne fra sitt eget bryllup.

Erlendur Sveinsson og hans kolleger i politiet står overfor en uvanlig komplisert og gåtefull sak som har røtter tilbake i en tid da mye var annerledes på Island.

Til toppen

Andre utgaver

Myren
Bokmål Heftet 2008
Myren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Arnaldur Indridason:

Om forfatter
Arnaldur Indridason er født i 1961, og han har to år på rad mottatt Glassnøkkelprisen for sine kriminalromaner. I 2005 ble hans bøker hedret med den engelske krimprisen Golden Dagger, som gis til årets beste krimbok på engelsk og den svenske Martin Beck-prisen. I 2004 kom han for første gang ut på norsk med romanen Myren. Etterforskeren Erlendur Sveinsson er gjennomgangsfiguren i kriminalromanene til Indridason. Forfatteren har studert historie ved universitetet i Reykjavik og skrevet en avhandling om islandsk film.
Bøker i serien