Myggsprayen - Levende Bok av Bjørn F. Rørvik (Lyd-DVD)

Myggsprayen - Levende Bok (Lyd-DVD)

Serie: Levende bok 

Forfatter:

, Per Dybvig (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lyd-DVD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Rørvik, Bjørn F.
Illustratør: Dybvig, Per
Spilletid: 0:26
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202336639
Alder: 3 - 7
Omtale Myggsprayen - Levende Bok

En levende bok er bildeboken på skjerm. Her er det skapt liv i illustrasjonene, lagt til en fortellerstemme, lydeeffekter og bakgrunnsmusikk som samlet gjør boken levende.

Den levende boken er utgitt på en DVD-plate som du enten kan se på DVD-spilleren, i for eksempel bilen, på PC`en eller laste den ned til mobiltelefon med skjerm eller andre lignende portable avspillere.

Myggsprayen
En fornøyelig fortelling om Reven og Grisungen som vil lage hjemmelaget myggspray. Kun utgåtte og stinkende ingredienser kan brukes.

Hør og se et utdrag

Til toppen

Andre utgaver

Myggsprayen
Bokmål Innbundet 2007
Myggsprayen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, i tillegg til Reven og Grisungen-serien. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak detektivserien for barn om mesterdetektiven Purriot. Bøkene hans er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.


Bøker i serien