Mullaløft (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202241278
Omtale Mullaløft

”Som spaltist har jeg valgt å bruke intuisjon og terreng fremfor kart og autorisert vitenskap. Det er kanskje derfor jeg stadig vekk havner i debatt med ideologer, religiøse autoriteter og vitenskapsfolk.”

Shabana Rehmans innspill til offentligheten har igangsatt en rekke spennende diskusjoner, der hennes perspektiv belyser andre sider og nyanser enn de mest opplagte.

I denne underholdende samlingen, der hennes artikler fra Dagbladet de siste par årene er samlet, møter vi Rehmans refleksjoner; kloke og provoserende. Med sin skarpe og elegante penn setter hun pånytt igang tankeprosesser hos sine lesere som bidrar til større åpenhet rundt politiske konflikter og kulturelle utfordringer i dagens samfunn.

Les utdrag fra boken [pdf]

Til toppen

Om forfatter
Shabana Rehman er standup-komiker og spaltist. Hun beveger seg på en rekke arenaer, som skribent, standupkomiker og foredragsholder, for å bryte tabuer og få til større åpenhet. Hun har mottatt en rekke priser for dette. Rehman er født i Karachi, oppvokst på Holmlia i Oslo, og er i midten av en søskenflokk på syv. Hun debuterte som spaltist i VG 1996, og har gjennomført studier i livssyn, etikk og nordisk. Startet som standup-komiker høsten 1999 og begynte å skrive for Dagbladet i 2000. Hun har vært redaktør for et multietnisk debattforum og holdt en rekke foredrag om likestilling, feminisme og humor.