Møter (Fleksibind)

Årsplanlegger 2021

Forfatter:

Anita Nyhus (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Encontros 2021
Oversatt av: Nyhus, Anita
ISBN/EAN: 9788202667542
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Møter

Gå 2021 optimistisk i møte med denne inspirerende årsplanleggeren. Boken inneholder utvalgte sitater av en verdens mest elskede forfattere, Paulo Coelho. Catalina Estrada setter med sine vakre illustrasjoner farge på kalenderen.

La et utvalg sitater fra Paulo Coelho følge deg på reisen gjennom året. PAULO COELHO er en av vårt århundres mest innflytelsesrike mennesker. Ideene, filosofien og temaene i bøkene hans begeistrer og inspirerer millioner av lesere som søker sin egen vei og nye måter å forstå verden på. CATALINA ESTRADA ble som barn fortryllet av skjønnheten hun så i den ville naturen og de frodige, fargerike hagene i hjemlandet Colombia. Nå er hun en internasjonalt anerkjent illustratør bosatt i Barcelona, men hun har ikke glemt sine røtter.

Til toppen

Flere bøker av Paulo Coelho:

Om forfatter

Paulo Coelho er født i Rio de Janeiro i 1947, og er en av verdens mest leste forfattere. Den viktigste inspirasjonskilden til Paulo Coelhos bøker er hans eget liv. Han har flørtet med døden, eksperimentert med narkotika, overlevd tortur, lekt med magi og alkymi, studert filosofi og religion, mistet og funnet troen, opplevd kjærlighetens dype sorg og store gleder. I sin søken etter sin plass i verden har han funnet svar på spørsmål alle mennesker står overfor.

Paulo Coelhos bøker er internasjonale bestselgere, oversatt til 81 språk og utgitt i 170 land. Til sammen har de solgt over 210 millioner eksemplarer. Hans store gjennombruddsroman, Alkymisten, er solgt i mer enn 65 millioner eksemplarer og har inspirert mennesker verden over til å finne sin egen vei. Paulo Coelho har mottatt en rekke prestisjetunge internasjonale priser, blant annet «Chevalier de l’Ordre de la Légion d’honneur», som er Frankrikes høyeste kulturelle utmerkelse.