Møt meg på museet (Heftet)

Forfatter:

Kirsti Øvergaard (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Meet Me at the Museum
Oversatt av: Øvergaard, Kirsti
ISBN/EAN: 9788202663193
Kategori: Romaner
Omtale Møt meg på museet

Når Tina Hopgood skriver et brev til en mann hun aldri har møtt, forventer hun ikke å få svar. Når Anders Larsen, kurator på Silkeborg museum, svarer, regner heller ikke han med å få brev tilbake. De leter begge etter noe de ikke vet hva er. Anders har nettopp mistet kona, og har ikke lenger håp eller drømmer om fremtiden. Tina er fanget i et ekteskap hun ikke kan huske at hun noensinne valgte.

Langsomt blomstrer korrespondansen mellom dem. De forteller hverandre om gleder, frykt og oppdagelser. Men plutselig opphører Tinas brev, og Anders blir dypt fortvilet.

Kan deres uventede vennskap overleve?

"Innsiktsfullt, følelsesmessig skarpsindig og altoppslukende." Daily Express

Til toppen

Andre utgaver

Møt meg på museet
Bokmål Innbundet 2019
Møt meg på museet
Bokmål Ebok 2019
Møt meg på museet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter

Anne Youngson hadde en lang karriere i bilindustrien etter å ha fullført en grad i engelsk ved Birmingham Universitet. Hun jobbet for Land Rover som sjefsdesigner, og til slutt som administrerende direktør for teknisk avdeling. Etter å ha forlatt bilindustrien begynte hun å skrive mer seriøst. Hun tok en bachelorgrad ved Universitetet i Oxford i avdelingen for videreutdanning, og en mastergrad ved Oxford Brookes i kreativ skriving. Anne er gift med to voksne barn og tre barnebarn per dags dato.

Hun er aktiv i mange veldedighetsorganisasjoner, blant annet som leder for Writers in Prison Network, som skaffer arbeidsplasser i fengsler for forfattere. Hun er nå i gang med en doktorgrad ved Oxford Brookes. Den kreative delen av utdannelsen besto blant annet av å skrive noveller om å starte på nytt. Hennes debutroman, Møt meg på museet, startet som en del av dette arbeidet. Møt meg på museet er en rørende roman om et uventet møte mellom to fremmede.