Møt din skytsengel - meditasjonene (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2009
Innleser: Nordeng, Elisabeth og Prinsesse Märtha Louise
Spilletid: 2:16
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202321635
Kategori: Selvutvikling
Omtale Møt din skytsengel - meditasjonene

Denne CD-en er et supplement til bøkene Møt din skysengel og Ditt spirituelle passord av prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng. Meditasjonene som står i bøkene er her lest inn, slik at du slipper å måtte huske dem utenat når du praktiserer.

I boken skriver forfatterne: «Det er lurt om du velger et fast sted å sitte hver gang du mediterer. Da skaper du et fredfylt rom til å bli kjent med deg selv i. Tenn gjerne et lite lys. Slik får du en rutine mens du lærer deg meditasjonene. Når meditasjonene først er etablert i deg, er de så enkle at du kan gjøre dem hvor det skal være. Selv når du er på bussen, i butikken eller i en bilkø.»

Meditasjonene er innlest av prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng.

Til toppen

Flere bøker av Prinsesse Märtha Louise:

Om forfatter
Prinsesse Märtha Louise (f. 1971) er utdannet fysioterapeut og rosenterapeut, har skrevet flere bøker, alene og i samarbeid med andre, og ledet en rekke TV-programmer. Hestesporten står henne nær, og hun har vært på landslaget i sprangridning i flere år. Hun bor i Lommedalen med sine tre barn. Sammen med Elisabeth Nordeng har hun grunnlagt firmaet Soulspring, og holder inspirerende kurs, foredrag og seminarer over hele verden. De har utgitt flere bøker sammen.