Mot alle odds av Trude Brænne Larssen (Ebok)
Ebok

Mot alle odds (Ebok)

Serie: DANIELLA fra Holmegaard 1

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.21 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202393120
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Mot alle odds

KJÆRLIGHET OG DRAMA FRA GALOPPMILJØET
Daniella og bestefaren, hestetreneren Antonio Juarez, jobber på Holmegaard, en av landets mest renommerte galoppstaller. Utad er det bestafaren som styrer treningsopplegget, men i virkeligheten er det Daniella som har oversikten og ansvaret for de gode resultatene på veddeløpsbanen. Men når skjebnen fester grep og dramatikken brer om seg, tar livet en overraskende vending for Daniella ...

Alle stoppet opp da de fikk øye på jenta i døråpningen. Det falt en ubegripelig stillhet over dem. Noen så bort.
Dan prøvde seg med en liten latter. – Jøss, sa hun og smilte. – Skulle tro dere hadde sett spøkelser. Har jeg vært borte så lenge?
Ingen lo med henne. Dan kjente at det stakk et sted, like nedenfor halsen. Hva var det som feilte alle sammen? Hva var det som sto på?

Til toppen

Flere bøker av Trude Brænne Larssen:

Om forfatter

Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.

Bøker i serien