Moskvakomplottet (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Moscow Vector
ISBN/EAN: 9788202298159
Omtale Moskvakomplottet

Jon Smith, hemmelig agent og lege med spesialfelt innen smittsomme sykdommer, er i Praha på en internasjonal konferanse. En russisk kollega, dr. Valentin Petrenko, tar kontakt med Jon, han er bekymret for noen mystiske dødsfall i Moskva. Men Petrenko er kanskje aller mest urolig fordi den russiske regjeringen nekter å gå ut med informasjon til offentligheten om utbruddet. Samtidig, over hele verden, har en rekke regjeringsmedlemmer i forskjellige land blitt syke av det hurtigvirkende viruset som er 100 % dødelig. På en eller annen måte er dødsfallene sammenfallende med økende militær aktivitet fra den nye russiske regjeringen, ledet av den ambisiøse og ærgjerrige president Viktor Dudarev.

Nok en gang må Jon Smith og resten av Covert-One avdekke en mystisk sammensvergelse og finne den gåtefulle personen som egentlig står bak alt sammen. Jon Smith og hans team er de eneste som kan stoppe den morderiske sammensvergelsen og hindre Kremls ønske om å ta Russlands makt tilbake.

Til toppen

Om forfatter
Hans forfatterskap er kjent i mer enn 40 land, og bøkene hans er oversatt til 32 språk og på verdensbasis solgt i mer enn 290 millioner eksemplarer. Robert Ludlum døde i sitt hjem i Florida 12. mars 2001. Han ble 73 år gammel.