Mørke skyer (Heftet)

Serie: Fiolsteinen 3

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Fiolsteinen
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202283711
Kategori: Serieromaner
Omtale Mørke skyer
Hansine kjente tårene komme, men blunket dem bort.
– Vi er gode venner, svarte han lavt. – Ikke noe mer enn det.
– Jeg forstår … Hun trakk pusten heftig. – Er ikke jeg din venn lenger, Torbjørn?
– Men, Hansine … Han lo nervøst. – Selvfølgelig er du det! Hvordan kan du si noe så dumt? Du og jeg kommer alltid til å være venner. Det vet du vel.
Hun nikket stumt. Ordene knuste henne fullstendig. Venn! Du og jeg kommer alltid til å være venner … Hun ga ham et blikk så hjerteskjærende at han vek tilbake, og uten et ord vendte hun ham ryggen og gikk.
– Hansine, vent …
Hun overhørte ordene, gikk bare raskt videre. Hvis han virkelig bryr seg om meg, kommer han etter. Hvis han … Hun lyttet med alle sanser, men han kom ikke …

Til toppen

Flere bøker av Inger Harriet Hegstad:

Om forfatter
Inger Harriet Hegstad, f. 1944, er bosatt i Kvikne i Hedmark. Hun har skrevet noveller og romaner for ukeblader i Norge, Sverige og Danmark, samt deltatt i flere nordiske roman- og novellekonkurranser. Hun har tidligere utgitt romanseriene Skjebnespill og Fiolsteinen. I tillegg har Hegstad arbeidet i flere år i barnehage. Inger Harriet Hegstad er glad i friluftsliv, og er en ivrig fisker. Har ellers allsidige interesser: Bøker, reiser, håndarbeide, brigde, glad i dyr og natur. Hun har fire voksne barn og syv barnebarn.
Bøker i serien