Morgengry (Innbundet)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Morning Glory
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202429638
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Morgengry

Ada forsøker å komme til hektene igjen etter en tragisk hendelse, og bosetter seg på en husbåt i Seattle. Her oppdager hun en kiste som har tilhørt Penny, en nygift kvinne som bodde der femti år tidligere. Ada blir nysgjerrig, men ingen ønsker å snakke om kvinnen som en dag bare forsvant sporløst. Hun begynner å grave i saken, og de to historiene veves sammen til en uforglemmelig fortelling.

«Jios femte roman utforsker i hvilken grad tid og avstand gir trøst til dem som opplever tap. (…) lodder dypt.» Publishers Weekly

«Tap og bearbeiding av sorg er blant temaene i Jios nyeste publikumsfavoritt.» Kirkus Reviews

«Jeg har ennå ikke lest en Sarah Jio-bok der fortellingen og karakterene ikke har engasjert meg.» Historical Novel Society

«Dette er en fantastisk bok, både som kriminalmysterium og som en fortelling om løfter og håp.» Mysterious Reviews

Til toppen

Andre utgaver

Morgengry
Bokmål Ebok 2014
Morgengry
Bokmål Heftet 2015
Morgengry
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Anmeldelser Morgengry

«Dette er intet annet enn en strålende, gripende og hjerteskjærende bok.»

Beate Ellingsen, Heartart

Til toppen

Om forfatter

Sarah Jio har til sammen skrevet elleve romaner, og bøkene hennes utgis i 30 land. Alle bøkene hennes finnes på norsk: Huset på stranden, Frost i mai, Morgengry, God natt, June, Fioler i mars, For evig, Hjem til deg, Alle blomstene i Paris, Kjærlighetens ansikt, Den siste kamelia og Kjærlig hilsen fra London.

Sarah Jio er en internasjonalt bestselgende forfatter, og bøkene hennes har ligget øverst på listene i New York Times og USA Today.
Hun har også jobbet som journalist, og har skrevet i blant annet Glamour, New York Times, Redbook, Real Simple, O: The Oprah Magazine, Bon Appétit, Marie Claire, Self, samt bidratt til radioprogrammet Morning Edition. Sarah Jio bor i Seattle sammen med sine sønner og sin ektemann.