Mord av klasse (Heftet)

Forfatter:

, Eldor Martin Breckan (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A murder of Quality
Oversatt av: Breckan, Eldor Martin
ISBN/EAN: 9788202346102
Omtale Mord av klasse

Den verdensberømte forfatteren av spionromanen beveger seg denne gangen i helt andre omgivelser – men mestrer sitt stoff like suverent som tidligere.
Et mord er begått ved en høyt aktet engelsk kostskole, og de lamslåtte medlemmene av den lokale overklassen konstanterer at morderen finnes midt iblant dem.

En kriminalroman av høyeste klasse, skrevet av en spenningens mester!

Til toppen

Andre utgaver

Mord av klasse
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Om forfatter
John le Carrè er født i 1931. Han studerte ved Oxford og i Bern. Han arbeidet en tid som lærer ved det berømte Eton, og var knyttet til den britiske utenrikstjensten gjennom en femårsperiode. Hans store gjennombrudd som forfatter skjedde med Spionen som kom inn fra kulden fulgt av Speilkrigen, En liten by i Tyskland før den store trilogien med George Smiley som hovedperson kom ut: Muldvarpen, Den usynlige spion og Spionen som gikk egne veier. I 1983 kom Piken med trommestikkene, som også ble en ypperlig film. Senere har han blant annet utgitt Den evige gartner (2001), Absolutt venner (2003), Den gode tolk (2006), Marionetten (2008), som nå er filmatisert, og En forræder etter vårt hjerte (2010). Hans foreløpig siste bok er En delikat sannhet, som kom ut våren 2013.