Monsun (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1999
Antall sider: 744
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Monsoon
Oversatt av: Kolstad, Henning
ISBN/EAN: 9788202185121
Omtale Monsun
Storslagen roman av en av vår tids aller mest populære forfattere. Her bringer han igjen inn familien Courtney, som har opptrådt gjennom flere tidligere romaner.Vi befinner oss ved begynnelsen av 1700-tallet. Det sagnomsuste Øst-Indiske Kompani lider katastrofale tap i møte med sjørøvere på åpent hav. Etter fire år ute av tjeneste vil Sir Henry Courtney legge ut på sin siste og mest farefulle reise, i Kronens og det Britiske Imperiums navn. Men han har også fire sønner å tenke på, og hver og en av dem får en viktig rolle å spille i Courtneys skjebne. I velkjent stil skaper Wilbur Smith et mektig drama, med store lidenskaper og sterke drifter, alt mot et bakteppe av en fjern og eventyrlig tid.

Oversatt av: Henning Kolstad
Originaltittel: Monsoon

Til toppen

Andre utgaver

Monsun
Bokmål Heftet 2008
Monsun
Bokmål Ebok 2012
Om forfatter

I 2014 kunne Wilbur Smith feire sitt 50-årsjublileum som forfatter. Gjennom flere tiår har han underholdt lesere over hele verden med sitt eventyrlige historier fra det afrikanske kontinentet. 36 spenningsbøker er det blitt, og alle er oversatt til norsk. Han er en av verdens mest leste forfattere med 120 millioner solgte bøker.

Den gylne løve er den fjortende bok i den populære Courtney-serien. Også denne gangen leverer Smith strålende underholdning av godt gammelt merke. Våren 2017 lanseres Dyret, den tredje boken i den frittstående og actionfylte nåtidsserien om Hector Cross.