Monstermanetene (Innbundet)

Serie: 7 2

Forfatter:

og

Regine Toften Holst (Illustratør) Kenneth Iversen (Illustratør) Karstein Volle (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 128
Illustratør: Holst, Regine Toften , Iversen, Kenneth og Volle, Karstein
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202558109
Kategori: Bildebøker og Romaner for barn
Omtale Monstermanetene

En bro over Gibraltarstredet, en gigantisk støvsuger og et biologisk våpen verden ikke har sett maken til - det er duket for actiontegneserien 7 - Monstermanetene, andre bind i den unike norske superheltserien for barn og ungdom.

Den Sorte Orden har sluppet løs en grusom skapning. NATOs øverstkommanderende planlegger et storstilt bomberaid for å bli kvitt problemet, men aner ikke at det er nettopp det skurkene håper de vil gjøre. Det blir opp til Oscar og vennene hans å stoppe Den Sorte Orden, og samtidig finne ut hvem bæreren av den mystiske syvende energien kan være.

Til toppen

Flere bøker av Kristian Landmark og Ole Bernt Tellefsen:

Anmeldelser Monstermanetene

Enda bedre enn den første 12.12.2017

"Debuten var interessant, men brukte naturlig nok litt mange av bokens sider på å gjøre leseren kjent med de syv karakterene historien bygger på. Nå er vi i gang. Og vi er meget godt i gang.

Landmark og Tellefsen har skapt en spennende historie som både byr på motgang og helter med sprekker i lakken. Når historien i tillegg peker framover og antyder at det ligger mørke krefter og lurer under overflaten og at det ennå er mye vi ikke vet, er det bare å lene seg tilbake og glede seg til fortsettelsen."

 
Torborg Igland, Fædrelandsvennen

Superhelter som trenger en oppstrammer 14.02.2018

"Monstermanetene er en lekker tegneserie, med elegante og uttrykksfulle streker."
"Tegnestilen er som nevnt frisk og spenstig, mens vinkler og utsnitt gjør at det er lett å bli revet med. Tegnerne Holst og Iversen har også et sjeldent godt håndlag med å formidle følelser, noe som gjør at det er lett å bli glad i de ulike figurene."Petter Lønningen, Empirix.no

Til toppen

Om forfatter
Kristian Landmark (f.1981) er manusforfatter og regissør. Han har studert drama ved høgskolen i Oslo og Universitetet i Agder, og har bakgrunn som sceneintruktør. Fra høsten 2015 tar han en mastergrad som manusforfatter ved Den norske filmskolen. Som filmskaper har han laget kortfilmer, dokumentarer og dramatiserte dokumentarer.

Ole Bernt Tellefsen (f.1966) er manusforfatter, komponist, skuespiller, musiker og regissør. Han har for tiden manus og regi på store historiske, dramatiserte tv-dokumentarer. Ole har skrevet, produsert og turnert med en rekke forestillinger for barn og unge over hele landet.

Bøker i serien