Min første leseløve - Leona 1: Leona i rottetrøbbel (Innbundet)

Serie: Min første leseløve 

Forfatter:

Cathrine Sandmæl (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 56
Illustratør: Sandmæl, Cathrine
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Min første leseløve
ISBN/EAN: 9788202635015
Kategori: Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Min første leseløve - Leona 1: Leona i rottetrøbbel

Til alle barn som vil finne sin indre ramp!

Ny serie i Min første leseløve-serien!

Møt Leona: hun finner på de rareste ting og havner alltid i trøbbel. Hun har en drivkraft som alle barn skulle ønske de hadde. Hun er en blanding av Pippi og Roald Dahls Matilda. Med seg på eventyrene har hun med seg sitt forsiktige sidekick, Felix. Han fungerer som fornuftens stemme - som alltid blir overhørt av Leona.
I denne første boken finner Leona en rotte. Og den må hun jo selvfølgelig fange og ta med seg på skolen. De skal ha svømming, og Leona vil at rotta skal få se hvor flink hun er blitt. Helt overraskende rømmer rotta, og trøbbelet er et faktum. Det blir ikke bedre av at læreren er av den strenge og oppfarende, sinna sorten.

Bli med på et nytt serieeventyr for 6- til 9-åringen som elsker en sprelsk og morsom historie. Erfarne lettlestforfatter Anneli Klepp har skrevet denne glade serien. Den blir illustrert av utrolig flinke Cathrine Sandmæl som vi husker fra Pappavitser. Sammen har de klart å skape et helt nytt univers som barna vil elske å bli kjent med.

Til toppen

Andre utgaver

Leona i rottetrøbbel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Anneli Klepp:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Min første leseløve - Leona 1: Leona i rottetrøbbel

"Leona er jo bare helt herlig! :) Gleder meg til å bli enda bedre kjent med henne i flere bøker!? Hun er full av energi, uredd og litt rampete :) Mere, mere, mere!"

Elisabeth Kjensli Johansen, Formidler, Nes bibliotek

Til toppen

Om forfatter

Anneli er utdannet adjunkt og har jobbet på alle trinn i barne- og ungdomsskolen. Hun elsker barn og bøker og har blant annet skrevet de populære seriene Tor og Mia, Lines verden og om Leona, som alltid havner i trøbbel. Hun har også skrevet mange frittstående bøker for barn og unge, samt skolebøker og nivåtilpasset skjønnlitteratur i tilknytning til læreverk.

Bøker i serien