Min første leseløve - Leo får en liten onkel (Innbundet)

Serie: Min første leseløve 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 56
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Min første leseløve
ISBN/EAN: 9788202439392
Kategori: Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Min første leseløve - Leo får en liten onkel

Leo er 7 år. Det Leo ønsker seg aller mest, er å få en onkel! En kul og morsom onkel, slik som Even og Ivar har. Da kan de gjøre kule ting, som å dra på fisketurer eller på sirkus. Isteden har Leo bare mamma, mormor og Arne, som er den nye kjæresten til mormor. Arne lager veldig god pizza. Mormor blir tykkere for hver dag. En dag forteller mormor en nyhet. Endelig skal Leo få en onkel!

Leo får en liten onkel er en sjarmerende, passe frekk fortelling om bl.a. at ikke alle onkler er like kule eller store som man skulle ønske dem.

Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Til toppen

Flere bøker av Tiril Valeur:

Anmeldelser Min første leseløve - Leo får en liten onkel

Når det går surr i generasjonene

"Tiril Valeur står for både tekst og tegninger. Figurene er morsomme, lett gjenkjennelige i de hverdagslige situasjoner som skildres. Teksten er kort, lett å lese, har humor, og jeg vil tro den er innbydende selv for sjuåringer. Når det er sagt, jeg nøler ikke med å lese denne boka for de mindre."

 
Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen

Til toppen

Om forfatter

Tiril Valeur (f. 1975) er illustratør og forfatter. Hun er mest kjent for bøkene om Polly-Esther, som hun har skrevet og illustrert selv, men har også illustrert en rekke bøker for andre forfattere.

Bøker i serien