Min første leseløve - Låst (Innbundet)

Serie: Min første leseløve 

Forfatter:

Eivind Gulliksen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 52
Illustratør: Gulliksen, Eivind
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Min første leseløve
ISBN/EAN: 9788202397319
Kategori: Lese selv
Alder: 6 - 8
Omtale Min første leseløve - Låst

Inga vil ha fred og låser seg inne på do for å lese Donald. Endelig kan hun lese i fred! Men da storebror slår av lyset og nøkkelen kiler seg fast, er det ikke så morsomt lenger.
For hvem tilhører egentlig det røde, lysende øyet oppe på veggen?

En gjenkjennelig og hverdagsskummel historie for de ferskeste leserne. Gro Røsth forteller levende og enkelt, og Eivind Gulliksen tegner så det går kaldt nedover ryggen.

Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Til toppen

Dette er en fin barnebok for den gruppen boken er regnet på, både med tematikk og illustrasjoner.

Jessica Ryan, Uriks

Anmeldelser Min første leseløve - Låst

"Det vil være enkelt for barn å kjenne seg igjen i situasjonen til Inga. Både dette med at søsken ikke alltid er bare snille og greie. At ting noen gang kan bli fryktelig skumle og at det er vanskelig å slutte å være redd når man først begynner å tenke på hva ting kan være. Og noen ganger er foreldrene de eneste som kan redde en når en er skikkelig redd. Ikke minst er det viktig å huske på at ting man kjenner ut og inn, ikke ser ut som det pleier i mørket. (...) Dette er en fin barnebok for den gruppen boken er regnet på, både med tematikk og illustrasjoner. Illustratøren har blant annet fått frem følelsene i boken på en fin måte som er lett å tyde for barn."

 
Jessica Ryan, Uriks

God nyhet fra Gro Røsth

"Gjenkjennelighet er noe de fleste barn vet å sette pris på. hun gjør det med stor troverdighet, og i et språk som er akkurat passelig klart og enkelt for et barn som skal til å lære seg å lese, eller nettopp har begynt med det. (...) Vi liker denne boka, og det tror vi også målgruppa vil gjøre. Bra, Gro Røsth!"

Reidar Skarbø, NyttiUka

Til toppen

Om forfatter

Gro Nilsdatter Røsth (f. 1945) har tidligere utgitt tretten barnebøker og to bøker for voksne. Har også skrevet et teaterstykke og dessuten manus til tegnefilm.

Bøker i serien