Min første leseløve - Jon og flua (Ukjent)

Serie: Min første leseløve 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Ukjent
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 48
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Min første leseløve
ISBN/EAN: 9788202357283
Alder: 6 - 9
Omtale Min første leseløve - Jon og flua
Jon redder en flue fra den sikre drukningsdød i badekaret. Flua blir så glad at den følger Jon hvor enn han går. Men det er litt slitsomt med en flue summende foran nesa når du skal spille fotball, og når du skal spise mat. Jon må prøve å bli kvitt den. Men hvordan?

Min første leseløve er bøker for de aller yngste leserne. For dem som har lært bokstavene og kan lese litt.

Til toppen

Anmeldelser Min første leseløve - Jon og flua

Jippi for Jon og juret

"Fantastisk og absurd (...) Dette er en skatt for barn og voksne som liker tullete humor. Jeg innrømmer med lett hjerte at jeg faller for den solskinnende, blide, enkle streken, så full av varme og skjelmsk humor.(...) dopapiret er et svært godt eksempel på den fascinerende og tredimensjonale teknikken Kuhn bruker. Og oppå papiret sitter ei flue som er noe av det reddeste jeg noen gang har sett, litt halvdruknet, med store skremte øyne og hengende vinger. Helt nydelig. Andre illustrasjonshøydepunkt i boka er ku hengende etter hornet i et tre og Jon skviset i senga under juret til ei ku. Ubetalelig. Språket er enkelt, men rytmisk og poetisk. Nøkternheten og sakligheten i ordene er en stilig kontrast til de elleville tegningene."Ingeborg Marie Jensen, Stavanger Aftenblad
"Utrolig morsom Leseløvebok for deg som har lært å lese."Bibliotekar Stine Aske i spalte "Les da vel", Østlandsposten

Til toppen

Om forfatter

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn (f.1975) har laget mange spennende og morsomme bøker for barn. Kuhn vokste opp på Rykkinn og Bærums Verk. Hun studerte to år ved Oslo tegne- og maleskole og siden grafisk design ved Central Saint Martins College of Art and Design i London. Hun har særlig arbeidet med billedbøker og lettlestbøker. Bøkene er oversatt til en rekke språk.


Bøker i serien