Mia og Gisken - I all hemmelighet (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 88
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202241391
Omtale Mia og Gisken - I all hemmelighet
"Gisken. 1,75 m. Langt fett hår og kustemme. Hun var med på det meste. Ryktet hennes stinka lang vei. Hun ble til slutt nødt til å flytte."

Nina skrev i boka til Mia. Den hemmelige lille boka som Mia hadde laget. Mia smilte et dumt smil. Det kjentes ikke noe godt, men det var litt spennende også, for Nina var jo så populær. Nå hadde de en hemmelighet sammen. Dessuten var Gisken så innpåsliten og frekk. Hun fortjente det ... nesten."

Gisken har første skoledag i klasse 7 b. Hun ankommer klasserommet med selvsikker mine, og starter med å fortelle en vits. Hun blir plassert ved siden av Mia, en stille jente som ofte pusler med sine egne ting. Gisken provoserer Mia, men Mia er også fascinert av den nye jenta.

Mia og Gisken - I all hemmelighet handler om vennskap, intriger og hemmeligheter. Formidlet på en måte som virkelig treffer jenter mellom 9 og 12 år.

Til toppen

Om forfatter
Vilde Vik har tidligere bare skrevet hemmelige bøker, dagbøker og sånt. Ellers har hun gjort mye annet, hun har oversatt teaterstykker, vært sufflør på teater og jobbet i fengsel. En periode var Vilde Vik glad i å sy, og komponerte antrekk som hun solgte i egen butikk. Hun har en filmrolle på samvittigheten, i tillegg har hun også vært med på en plateinnspilling. Vilde Vik har bodd både på landet og i byen, og har god kjennskap til såvel egne som andres barn.