Menneskets funksjonelle anatomi (Innbundet)

Med hovedvekt på bevegelsesapparatet

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 784
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Menneskets funksjonelle anatomi
ISBN/EAN: 9788202316327
Kategori: Grunnskolelærerutdanning , Helse og sosialfag og Fagbøker
Fag: Idrettsfag, Lærerutdanning, Medisin
Nivå: Akademisk
Omtale Menneskets funksjonelle anatomi

I «Menneskets funksjonelle anatomi» (3. utgave) er et stort antall figurer fra forrige utgave erstattet av tydeligere, mer informative og brukervennlige figurer. Dette gjelder spesielt i kapitlene som omhandler muskler, ledd og årer. Det er også gjort en rekke oppdateringer i teksten, blant annet nye tekstbokser med oppdatert kunnskap, og boka har fått nytt format og ny layout.

Boka er velegnet for alle som trenger grunnleggende kunnskap om menneskets funksjonelle anatomi, som studenter i medisin, odontologi, fysioterapi, mensendieck og ergoterapi samt studenter ved Norges Idrettshøgskole og de pedagogiske høgskolene som gir utdanning i idretts- og helsefag.

Til toppen

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Menneskets funksjonelle anatomi

«Alt i alt er «Menneskets funksjonelle anatomi» en svært god lærebok i anatomi. Den inneholder alt man trenger å vite, pakket inn i en passe tykk bok med fin layout og fint format. Grundig, presis og så ”lettlest” som en tung anatomilærebok overhodet kan være. [...] Først og fremst er det en lærebok som gir en oversiktlig og god innføring for alle som vil lære seg anatomi, og det lykkes den godt i å få til.»

Nikolai Bakketun, Æsculap 5/2010

Til toppen

Om forfatter

Hans A. Dahl er lege og tidligere professor i anatomi ved Norges Idrettshøgskole. I tillegg til anatomi, underviste han i kontroll av motorikk og cellebiologi. Han har blant annet forsket på egenskaper til forskjellige muskelfibertyper og hvordan aktivitet påvirker muskelfibertypeovergang. Han har tidligere skrevet flere lærebøker i anatomi og fysiologi, og bøkene "Klar ferdig gå" og "Mest om muskel" brukes i idrettsutdanning mange steder.