Menneskets anatomi og fysiologi (Innbundet)

Illustrert veiviser til kroppens oppbygning, funksjon og sykdommer

Forfatter:

Bodil Sunde (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Human Body Book
Oversatt av: Sunde, Bodil
ISBN/EAN: 9788204138347
Kategori: Ordbøker og Helse
Omtale Menneskets anatomi og fysiologi

Menneskets anatomi og fysiologi er en moderne veiviser til kroppens oppbygning og funksjon. Ved hjelp av datagenererte tredimensjonale bilder og spennende grafikk gir dette oppslagsverket et innblikk i menneskekroppens kompleksitet på en ny og frisk måte.

Oversiktlige figurer med utfyllende tekster tar leseren med gjennom alle kroppens systemer fra skjelettet til hud, hår og negler. Lag for lag løftes hvert system frem med alle sine komponenter, fra celle til organ. Menneskets anatomi og fysiologi avslører hvordan alle deler av kroppen fungerer - for eksempel hvordan hjertet slår, hvordan vi puster, hvordan vi ser, hører og føler, og hvordan kroppen forsvarer seg mot infeksjoner og skader. Kompliserte kroppsprosesser som er usynlige for øyet, som overføringen av en nerveimpuls, formidles ved hjelp av fargerik og naturtro grafikk.

Boka gir detaljerte og rikt illustrerte beskrivelser av mer enn 200 vanlige sykdommer og lidelser som kan opptre i de forskjellige deler av kroppen. Den medfølgende DVD-en er et spennende supplement med interaktive framstillinger av hvert enkelt kroppssystem, og avanserte animasjoner av sentrale kroppsprosesser.

Til toppen