Medisinsk intuitiv (Innbundet)

Forfatter:

, Kari Kahrs (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 272
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Diary of a Medical Intuitive / Guidance 24/7
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788204154705
Kategori: Mind, Body, Spirit
Omtale Medisinsk intuitiv

Uskrevne regler fra familie, venner og kolleger hindrer oss ofte i å leve det livet vi er ment å leve.

Uten at vi forstår det, for vi kjenner ingen annen virkelighet. For medisinsk intuitive Christel Nani avslører vårt energifelt misforholdet mellom reglene og vår egen sannhet. Hun lærer deg å gjøre hellige valg - skape et liv i harmoni med din sjel, dine talenter, dine ønsker og din personlighet.

Medisinsk intuitive Christel Nani har foretatt energiavlesninger for tusenvis av klienter. Hun holder seminarer verden over, om hvilken betydelig rolle intuisjonen og vår åndelige ansvarsbevissthet spiller for helsen og opplevelsen av lykke. Hun har tidligere utgitt Hellige valg (2007).

www.christelnani.com

Til toppen

Om forfatter

Christel Nani er utdannet sykepleier, og hun er medisinsk intuitiv. Etter at hun begynte å konsentrere seg om det siste, har hun foretatt energiavlesninger for tusenvis av klienter. Hun holder forelesninger og underviser over hele verden om prinsippene bak åndelig ansvarsbevissthet og intuisjon og deres rolle når det gjelder å bygge opp helse og lykke i livet. Christel Nani har også skrevet bøkene Diary of a Medical Intuitive og Guidance 24/7. Hun har grunnlagt Center for Spiritual Responsibility i Encinitas i California, der hun bor.