Masalamagic – Magien i det indiske kjøkken (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202558826
Kategori: Kokebøker
Omtale Masalamagic – Magien i det indiske kjøkken

Herlig indisk mat med eksotisk smak

Med Masalamagic kan du lage alt fra nydelig indisk festmat til velsmakende vegetarretter. Prøv samosa, lammecurry, butter chicken, chana masala, palak panir, raita og chutney. Smak på frisk mangois og deilig chai.

Niru Kumra kom til Norge som åtteåring og har jobbet med indisk mat i over 15 år. Hun forteller om magien som oppstår når man blander smaksrike og fargesterke indiske krydder og råvarer, og deler raust av sine erfaringer og gode tips.

Boken inneholder over 70 oppskrifter på fingermat og småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og drikke.

Imponer familie og venner med de lekreste indiske retter!

Niru Kumra holder kurs i indisk matlaging, arrangerer mat- og kulturreiser til India og selger matprodukter gjennom firmaet Masalamagic. Følg henne på bloggen nirusverden.com.

Til toppen

Her finner du lekre retter til både hverdags og fest.
Nanna Johannessen, VG
Anmeldelser Masalamagic – Magien i det indiske kjøkken

Hverdags-indisk! 11.12.2017

(...) Grundig innføring i hvordan du best mulig kan kombinere de mangfoldige smaker og krydder som finnes i det indiske kjøkken (…) Lekre retter til både hverdag og fest.

Lyst å briljere på kjøkkenet med nye eksotiske smaker? I Masalamagic gir Niru Kumra deg en grundig innføring i hvordan du best mulig kan kombinere de mangfoldige smaker og krydder som finnes i det indiske kjøkken, samt oppskrifter på en rekke flere retter enn hva nordmenn flest er vant til å få servert på indisk restaurant (ikke bare "Tikka Masala" her altså). Boken er pedagogisk bygget opp med en grundig innføring i alt fra oljer, krydder, linser og meltyper i begynnelsen. Hver enkelt oppskrift er enkelt forklart, med enkle tips til hvordan du kan erstatte enkelte ingredienser ved behov, og med innbydende bilder av hver rett. Her finner du lekre retter til både hverdags og fest.

 
Nanna Johannessen, VG

Til toppen

Om forfatter
Niru Kumra kom fra India til Norge som åtteåring. Hun holder kurs i indisk matlaging, arrangerer mat- og kulturreiser til India og selger produkter som chutney, currypaste og korma gjennom Masalamagic. Følg henne på bloggen nirusverden.com.