Marlena Evensen: Hot i syden (Innbundet)

Forfatter:

Marie Lyshol (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 168
Illustratør: Lyshol, Marie
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202334284
Alder: 10 - 15
Omtale Marlena Evensen: Hot i syden
Mammaen til Marlena har endelig fått kontrakt på boken sin, og det skal feires. De skal på sydentur, og Marlena får lov å ha med seg en venninne. Men bare én! Hvem skal hun velge? Emma eller Minda? Det handler om valg, sjalusi og kjekke gutter og flere overraskelser i den andre, frittstående boken i serien om Marlena Evensen.

Til toppen

Andre utgaver

Marlena Evensen 2: Hot i syden
Bokmål Heftet 2012

Flere bøker av Ingunn Aamodt:

Anmeldelser av Marlena Evensen: Hot i syden

Elegant og troverdig

"(...) en høyst profesjonell forfatter sørger for elegant spenningskurve og velsmurt språk, samtidig som hun byr på skarpe, effektive observasjoner av mennesker de fleste kjenner at de har møtt. Arketypene får liv, og alvoret er akkurat passe sublimt. Det er litt av en bragd, boken vil kunne nytes av unge «babes» som kanskje ellers bare gidder lese moteblader og bitchy blogger."
 
May Grethe Lerum, VG

Hot og humoristisk

“Boken inneholder mye humor og selvironi, noe som gjør det gøyalt å lese. Boken har fine illustrasjoner og et bra språk. Den passer for deg som vil lese en underholdende tenåringsjentebok med kjærlighet, sjalusi og pinlige flauser. Passer for ungdom mellom 11 og 14 år.”Elise B. Vinje (15), Aftenposten, Si ;D

Til toppen

Om forfatter

Ingunn Aamodt er født i Honningsvåg i Finnmark i 1965, og er nå bosatt på Frogner i Sørum. Hun er utdannet lærer i kunst- og håndverk, men har jobbet som barnebokforfatter på heltid siden 1998. Hun har skrevet en rekke spenningsbøker for barn og ungdom, blant annet i den populære serien Marg&Bein og Marlena Evensen. Forfatteren illustrerer noen av bøkene sine selv.

Ingunn Aamodt vant ARKs barnebokpris 2010 for Dukken.