Marlena Evensen 3: Cat Fight (Innbundet)

Forfatter:

Marie Lyshol (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 144
Illustratør: Lyshol, Marie
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202362294
Alder: 10 - 14
Omtale Marlena Evensen 3: Cat Fight

Marlena er nå 14 og et halvt år, og har ingen kjæreste, men Marlenas gode venn, beiler og støttespiller PO har blitt sammen med Tonje. Selv om PO har vært som en hund etter Marlena siden barneskolen, har hun aldri vært forelsket i ham. Men nå er det selvfølgelig annerledes, og hun vil ikke gi seg uten kamp. Tonje skal få konkurranse!

Planen er å plassere en kondompakke i tingene til Tonje på skolen, slik at hun skal dø av skam. Om ikke en slik fadese hjelper, skal Marlena henge ut med den kjekkeste gutten i tiendeklasse for å gjøre PO sjalu. Men hva skjer om verken plan A eller B funker?

Cat Fight er den tredje og siste boken i serien om Marlena og venninnegjengen. Det er her alle trådene flettes sammen. Og hvilken finale det blir!

Til toppen

Flere bøker av Ingunn Aamodt:

Anmeldelser Marlena Evensen 3: Cat Fight

Verdig og morsom avslutning på tenåringstrilogien om Marlena Evensen

"Ingunn Aamodts ungdomsserie om tenåringsjenta Marlena Evensen treffer målgruppen perfekt. [...] Forfatteren er fabelaktig god til å skape troverdige personer og situasjoner. Jeg har hatt både «Cat Fight» og «Hot i Syden» ute på testlesning hos målgruppen, og tilbakemeldingen er at fortellingen( e) treffer blink. Aamodt skriver lett og har godt grep om unge jenters sjanger- og språkbruk. Kapitlene er korte og blir gode scener i historien. Finalen er åpen; konklusjonen får vi sjøl tenke oss. I «Cat Fight» som de to forgjengerne ligger gode muligheter for filmversjon. Det spørs bare om vi har en regissør som er like god å fortelle som Aamodt er til å skrive."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Ingunn Aamodt er født i Honningsvåg i Finnmark i 1965, og er nå bosatt på Frogner i Sørum. Hun er utdannet lærer i kunst- og håndverk, men har jobbet som barnebokforfatter på heltid siden 1998. Hun har skrevet en rekke spenningsbøker for barn og ungdom, blant annet i den populære serien Marg & Bein, Marlena Evensen. Serien Pulverheksa er for de aller minste.

Forfatteren illustrerer noen av bøkene sine selv.

Ingunn Aamodt vant ARKs barnebokpris 2010 for Dukken.