Maradonas moral (Innbundet)

Serie: Mikke Milnbergan 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202455637
Kategori: Romaner for barn
Alder: 10 - 12
Omtale Maradonas moral

Det er Norway Cup og fotballfest på Ekebergsletta. Mikke stiller i Maradonas magiske fotballsko, de som en gang gjorde Maradona til tidenes beste fotballspiller. Med dem er Mikke overlegen på banen, og laget hans vinner de første kampene lett. Stadig flere blendes av Mikkes talent og behandler ham som en stjerne. Men de viktigste tingene skjer utenfor banen, og de legger ikke Mikke merke til. Har suksessen gått Mikke til hodet? Holder han på å miste vennene og kjæresten? Eller vil Mikke oppdage hva som er virkelig viktig i fotball?

Magien brenner. Under føttene på Mikke, på Ekebergsletta!

Maradonas moral er siste bok i trilogien om Mikke Milnbergan og vennene hans.

Til toppen

Andre utgaver

Maradonas moral
Bokmål Ebok 2015
Maradonas moral
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Arild Stavrum:

Anmeldelser Maradonas moral

Spennende om magiske fotballsko

"Dette er en bok om lidenskap og drømmer, om ønsket om å bli best. Og akkurat den biten gjør Stavrum på mesterlig vis. Kampene er godt skildret, nerven solid til stede. Maradonas moral vil få gamle fotballhelter til å drømme om gamle dager, og unge håpefulle til å gå ut og ta en ekstra runde med lærkula i hagen. Unge fotballspillere vil elske denne boken, og få ting er bedre enn det."

Anders Holstad Lilleng, Demokraten

Til toppen

Om forfatter

Arild Stavrum (f. 1972) har spilt fotball for bl.a. Molde, Brann, Aberdeen og Besiktas, og vært hovedtrener for Molde. I 2008 debuterte han som forfatter med romanen 31 år på gress.
Høsten 2013 kom hans første barnebok, Maradonas magi, som er første bok i fotballserien om Mikke Milnbergan, en helt grei spiller på Clausenengens G12-lag. Det hanlder om fotball, men også om vennskap, litt forelskelse og noen skikkelig magiske og uforståelige hendelser. De andre titlene i serien er Maradonas mål (2014), Maradonas moral (2015) og Zidanes dans (2020).

Bøker i serien