Maradonas magi (Innbundet)

Serie: Mikke Milnbergan 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202419707
Alder: 9 - 15
Omtale Maradonas magi

Mikke, Hansa og Shearer har vært bestevenner, naboer og lagkamerater hele livet. Akkurat som fedrene deres før dem. De spiller på Clausenengen, et 1. divisjonslag for smågutter, avdeling Nordmøre og Romsdal, med stort forbedringspotensiale. Alt hadde vært så mye lettere om ikke angrepsspilleren til Nordlandet, Sondre Goma, hadde vært så enorm. Og så brutal. Og om han ikke hadde vært forelsket i Kari Hola. Verdens vakreste Kari. Tenker Mikke. Under et Middelhavscruise for å feire fedrenes førtiårsdag, blir Mikke bedre kjent med Kari. Og i en mørk bakgate i Napoli kommer de over det som kanskje er Clausenengens eneste håp for å kunne vinne serien: Et magisk klenodium, som engang har tilhørt Verdens Beste Fotballspiller.
Game on.

Til toppen

Andre utgaver

Maradonas magi
Bokmål Ebok 2013
Maradonas magi
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Arild Stavrum:

Anmeldelser Maradonas magi

"... en lettlest og medrivende bok, som skaper spenning til fortsettelsen. [...] Blant mengden av barne- og ungdomsbøker som kommer ut i Norge, mangler det gode bøker om fotball. Det er i grunnen merkelig, for det finnes en stor potensiell leserskare her. Selv har jeg de siste to årene reist rundt på ungdomsskoler og videregående skoler og snakket om skjønnlitteratur. Inntrykket fra skolene er at særlig guttene leser svært lite. En barne- og ungdomsbok om fotball burde derfor være veldig velkommen for denne gruppen. Hadde jeg selv funnet en bok med tittelen «Maradonas magi» da jeg gikk på skolen, hadde jeg nok kastet meg over den med en gang"

Endre Ruset, Romsdals Budstikke

Til toppen

Om forfatter

Arild Stavrum (f. 1972) har spilt fotball for bl.a. Molde, Brann, Aberdeen og Besiktas, og vært hovedtrener for Molde. I 2008 debuterte han som forfatter med romanen 31 år på gress.
Høsten 2013 kom hans første barnebok, Maradonas magi, som er første bok i fotballserien om Mikke Milnbergan, en helt grei spiller på Clausenengens G12-lag. Det hanlder om fotball, men også om vennskap, litt forelskelse og noen skikkelig magiske og uforståelige hendelser. De andre titlene i serien er Maradonas mål (2014), Maradonas moral (2015) og Zidanes dans (2020).

Bøker i serien