Maradona av Guillem Balagué (Ebok)
Ebok

Maradona (Ebok)

Gutten. Opprøreren. Guden.

Forfatter:

John Grande (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 6.38 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Maradona: The Boy. The Rebel. The God.
Oversatt av: Grande, John
ISBN/EAN: 9788202724337
Kategori: Biografier
Omtale Maradona

Diego Armando Maradona var viden anerkjent for å være et geni. Han var en av tidenes største fotballspillere, men også blant de aller mest kontroversielle. I løpet av sin landslagskarriere for Argentina spilte han 91 kamper, scoret 34 mål og deltok i fire VM-sluttspill. Etter sin uforglemmelige «guds hånd» og sitt uforliknelige andre mål i kvartfinalen mot England, ledet han sitt Argentina til finaleseier mot Vest-Tyskland i Mexico i 1986. Hans overblikk, ballkontroll, dribleferdigheter, hans nærvær og lederevner på banen hadde en evne til å sette fyr på et hvert lag han spilte på.

Ved hjelp av dybdeintervjuer og førstehåndsberetninger gir Guillem Balgués mesterlige biografi oss et psykologisk og sosiologisk portrett av legende Maradona. Denne utforskningen sender Guillem på reise til Argentina, Spania, Italia og Dubai. På veien spør han seg hva det var som gjorde at så mange forgudet Maradona, og hvordan denne beundringen ga næring til hans selvdestruktive side. En side som kom sterkere og sterke til syne, inntil han døde så altfor tidlig i 2020.

Maradona. Gutten. Rebellen. Guden. er biografien om verdens største fotball-ikon.

Til toppen

Andre utgaver

Maradona
Bokmål Innbundet 2021
Maradona - Gutten. Opprøreren. Guden.
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Guileme Balague (f. 1968) er prisvinnende spansk journalist og forfatter. Han har tidligere skrevet biografier om Pep Guardiola, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.