Månesøsteren (Heftet)

Serie: De syv søstre 5

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Månesøsteren er den femte boken i Lucinda Rileys serie om De syv søstre.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 656
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Moon Sister
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
Serie: De syv søstre
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202643546
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Månesøsteren

I Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird.

På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre – og at det er forutbestemt at han er den som skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania.

I skyggen av det praktfulle Alhambra oppdager Tiggy sin forbindelse til de legendariske sigøynerne i Sacromonte som ble fordrevet under borgerkrigen – og til «La Candela» – sin tids mest berømte flamenco-danserinne.

Månesøsteren er den femte boken i Lucinda Rileys serie om De syv søstre.

Til toppen

Andre utgaver

Månesøsteren
Bokmål Innbundet 2019
Månesøsteren
Bokmål Ebok 2019
Månesøsteren
Bokmål Lydbok MP3-CD 2019

Flere bøker av Lucinda Riley:

Anmeldelser Månesøsteren

Lucinda Rileys femte bok i maratonserien om sju eksotiske søstre er storslått underholdning.

 
Cathrine Krøger, Dagbladet

Hjerte, smerte og drama 04.01.2019

"(Lucinda Riley) løfter leseren opp og vekk og inn i fremmede miljøer og kulturer – med mye god research som alltid. (...) sidene flyr lekende forbi. Skal du ha underholdning, finnes den her. Riley behersker sjangeren chic lit/upper class mer enn noen."

 
Guri Hjeltnes, VG

...fengslende god lesning. Jeg har lest alle bøkene i serien... antakelig den beste hittil!

North Norfolk Living

Et eventyr fylt med ondskap, tragedier, lidenskap og besettelse, som tar pusten fra deg.

Lancashire Evening Post

En følelsesladet, kraftfull og spirituell saga. (...) Hvis du noen gang har lurt på om forfattere er magikere, så les en av Lucinda Rileys romaner og du vil få svaret.

M.J. Rose, New York Times bestselgende forfatter

Til toppen

Om forfatter

Lucinda Riley ble født i Irland, og etter en tidlig karriere som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til over tretti språk, og har solgt tretten millioner eksemplarer på verdensbasis. Hun har vært på bestselgerlistene til både New York Times og Sunday Times.

Lucinda Riley fikk raskt en stor leserkrets i Norge, og bøkene hennes har solgt i over 1 million eksemplarer. Den første boken på norsk var Orkideens hemmelighet (2011), så fulgte Jenta på klippen (2012), Lavendelhagen (2013), Midnattsrosen (2014), Den italienske jenta (2014), Engletreet (2015), Helenas hemmelighet (2015) og Kjærlighetsbrevet (2017).

Serien "De syv søstre" har fått stor oppmerksomhet. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. De første fire bøkene, De syv søstre (2015), Stormens søster (2016), Skyggesøsteren (2017) og Perlesøsteren (2018), har alle vært på toppen av europeiske bestselgerlister, og rettighetene til å lage TV-serie er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood. Månesøsteren kom i 2019 og Solsøsteren i januar 2020.

Se oversikt over serien De syv søstre.

Bøker i serien