Måneskinnshagen (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Miriam Lane (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Der Mondscheingarten
Oversatt av: Lane, Miriam
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202530006
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Måneskinnshagen

Lilly Kaiser driver en antikvitetshandel i Berlin, og blir svært forbauset når en fremmed mann en dag kommer inn i butikken med en gammel fiolin han påstår tilhører henne. Hvorfor skulle hun arve et så spesielt instrument? Og hva betyr rosemotivet som er preget inn i fiolinen?

Sammen med venninnen Ellen og musikkspesialisten Gabriel begynner Lilly å forske i fiolinens historie. Sporene fører henne til Indonesia, der hun blir kjent med historien til Rose Gallway. Hun var en kjent fiolinist som bodde på Sumatra for over hundre år siden.

Etter hvert som Lilly begynner å nøste i mysteriet, avsløres gamle hemmeligheter, samtidig som det skjer ting som setter hennes egen tilværelse i et nytt lys.

Til toppen

Andre utgaver

Måneskinnshagen
Bokmål Innbundet 2016
Måneskinnshagen
Bokmål Ebok 2016
Måneskinnshagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Corina Bomann:

Om forfatter

Corina Bomann er født i 1974, og bor i Berlin. Hun utdannet seg til tannlegeassistent, men den livlige fantasien og forkjærligheten hennes for historier var for sterk, så hun ga etter for lidenskapen hun har for skriving og er i dag en fremgangsrik, bestselgende forfatter.

Hun har skrevet en rekke romaner for voksne, i tillegg til mange ungdomsbøker. Hennes første bok på norsk var Sommerfugløya (2014), etterfulgt av Måneskinnshagen (2016) og En eventyrlig julereise (2016). Våren 2017 utgis Sjasminsøstrene. Bøkene til Corina Bomann oversettes til stadig flere språk.

Bøker i serien