Mammalivet (Innbundet)

Forfatter:

Jessica Grammatico (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 176
Illustratør: Grammatico, Jessica
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202721466
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Mammalivet

Mammalivet handler om det Sara Emilie jobber med og brenner mest for: At kvinner skal tørre å stole mer på egne instinkter når de blir mamma og være fornøyde med seg selv, sin egen kropp og egen innsats.

Det finnes utallige bøker som forteller om hva som skjer med barnet i magen, fra det blir unnfanget til det er stort nok til å stå på egne ben. Men hva skjer egentlig med den nybakte mammaen? Det beskriver småbarnsmor og influenser Sara Emilie Tandberg i sin morsomme, inspirerende og lærerike bok, Mammalivet.

Her deler den kroppspositive Sara Emilie sine opplevelser gjennom de første årene som mamma på en ekte, jordnær og lite selvhøytidelig måte, slik hun er kjent for på sosiale medier som Norges største mammainstagrammer @saraaemiliee. Hennes egne erfaringer og informasjon fra fagpersoner skal hjelpe unge mødre til å senke skuldrene slik at de blir trygge i troen på at: «Ja, jeg er bra nok». Å være mamma er den største gleden i livet, men også den tøffeste utfordringen, mener Sara Emilie.

Sara Emilie Tandberg har 347 k følgere på Instagram.

Til toppen

Om forfatter

Sara Emilie Tandberg er Norges største mammainstagrammer og ble av Vixen Awards kåret til Årets influenser i 2019 og Årets influenser livsstil i 2021. Hun er opptatt av å belyse tabubelagte emner.