Mal på bruksting (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 88
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202215958
Omtale Mal på bruksting
VAKKERT I HVERDAGEN

I denne boken viser Gerd Alfsen hvordan du kan male på bruksgjenstander som omgir deg i det daglige. Her får du massevis av ideer og forslag til hvordan skapdører, fat, kurver, knagger eller brett kan få en ansiktsløftning - for å nevne noe. Boken gir deg tips om overføring av mønster, maling og penselvalg, og den er full av inspirerende bilder.

Hent frem ferieminner, kort, bøker og bilder, og mal din egen variant på gamle eller nye trevarer!

Til toppen

Om forfatter
Gerd Alfsen er velkjent for de fleste hobbyentusiaster – hun er et unikum på maling og forming. Gerd har lang og bred erfaring innen flere forskjellige hobbyområder og har blant annet arbeidet med dukker og dekorasjoner til filmen Flåklypa Grand Prix (Ivo Caprino).
Gerd Alfsen har utgitt bøker om bl.a. dekormaling, nisser, engler og dukker i forskjellige materialer med klær og utstyr, enkel snekring, papir, dekor – og til og med mat (kokebok sammen med husstellærer Liv Gregersen Kongsten).
Det som kjennetegner Gerd er en lekenhet og nysgjerrighet uansett innenfor hvilke materialgrupper hun jobber. Hun har en fantastisk evne til å formidle skaperglede – enten det gjelder maling av blomster, nisselaging eller annen type hobbyvirksomhet – noe som gjør bøkene hennes fargesprakende, sprudlende og lærerike.