Mads og Mia leter etter dyr og planter (Innbundet)

Samleutgave med tre bøker i én

Serie: Mads og Mia 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202347154
Kategori: Fakta for barn og Les - lek - lær
Alder: 3 - 6
Omtale Mads og Mia leter etter dyr og planter

En lek og lær-bok som passer for barn fra 3 år. Det morsomste Mads og Mia vet, er å lete etter dyr og planter. Bli med dem på jakt etter edderkopper, marihøner, hestehov, prestekrager og mange andre småkryp og planter i åker og eng. Møt dem også på stranda, der de fisker krabber, leker med skjell og ser på kråkeboller og andre dyr som lever i vannkanten. 

Les mer om lek og lær-bøker.

Til toppen

Flere bøker av Bjørn Eidissen og Olgunn Ransedokken:

Om forfatter
Bjørn Eidissen, født 1947, er utdannet cand.real. med hovedfag i biologi ved Universitetet i Oslo. Han er nå forlagsredaktør i Cappelen Damm Undervisning. Eidissen er medforfatter i Norges nasjonalparker – Gressåmoen, i en populærvitenskapelig serie om våre nasjonalparker (Lutherstiftelsens Forlag). Sammen med Olgunn Ransedokken har han skrevet og tatt bilder til faktabøker for barn: Mads og Mia oppdager småkryp (Cappelen 2005), Mads og Mia ser på blomster (Cappelen 2006), Mads og Mia på stranda (Cappelen 2007), Mads og Mia leter etter dyr og planter – en samleutgave av de tre første bøkene (Cappelen Damm 2011), og Mads og Mia i parken (Cappelen Damm 2012).
Olgunn Ransedokken, født 1952, er utdannet cand.real. med hovedfag i biologi ved Universitetet i Oslo. Hun er førstelektor i naturfagdidaktikk, har 16 års undervisningserfaring fra videregående skole, og har vært tilsatt ved Høgskolen i Oslo i 11 år, hvorav fem år som studieleder. Fra 2005 var Ransedokken studie- og forskningsdirektør og etter hvert prorektor ved Høgskolen i Akershus fram til 2011. Hun er nå prorektor for utdanning ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Olgunn Ransedokken har vært redaktør i Norsk Pedagogisk Tidsskrift, der hun nå sitter i redaksjonsrådet.

Ransedokken er medforfatter til de reviderte utgavene av biologibøkene til Løvlie og Sirevåg, Biologi 1 og 2 for studieretningsfaget i biologi for videregående skole, grunnbøker og aktivitetsbøker.

Sammen med Bjørn Eidissen har hun skrevet og tatt bilder til faktabøker for barn: Mads og Mia oppdager småkryp (Cappelen 2005), Mads og Mia ser på blomster (Cappelen 2006), Mads og Mia på stranda (Cappelen 2007), Mads og Mia leter etter dyr og planter – en samleutgave av de tre første bøkene (Cappelen Damm 2011), og Mads og Mia i parken (Cappelen Damm 2012).

Bøker i serien