Luft og kjærlighet (Innbundet)

Serie: Reserleser 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202270148
Omtale Luft og kjærlighet

-Jeg tenker litt på deg av og til, sier Torgrim.


Litt? Og bare av og til? Skal det liksom være nok? tenker Maria. Jeg vil ha mer. Mye mer, og ikke av og til, men ofte!


Torgrim og Maria har vært sammen i førtifem dager - og nå skal Torgrim reise bort, så de får ikke se hverandre på seks uker! Kanskje det blir slutt?


Til toppen

Andre utgaver

Luft og kjærlighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Per Knutsen:

Om forfatter

Per Knutsen er født i 1951,og oppvokst på Hamarøy i Nordland, men er nå bosatt i Bergen. Han har til nå utgitt 30 bøker: barnebøker, ungdomsbøker, skuespill, thrillere og romaner, sist ut var romanen Broren til Hugo (2016). Per Knutsen har skrevet en rekke bøker for barn og unge. Han har et utrolig blikk for de små nyanser i livet og en stor forståelse for hvordan det er å være elleve år og forelsket - og i ferd med å bli ungdom. Også flere av hans skuespill er utgitt i bokform.

Ungdomsromanen Svømmersken (1994) ble nominert til Brageprisen. For ungdomsromanen Rått Parti (1995) ble Per Knutsen tildelt Kulturdepartementets Litteraturpris. Per Knutsens thriller for voksne, Høytrykk, ble utgitt på Cappelen i 1997.

I 1998 kom Jentekrigen, en uhyggelig ungdomsroman om maktkamp og sterke følelser i en familie. Kriminalromanen Tigermelk fra 1999 fikk meget gode anmeldelser.

Ærlighet, kjærlighet, løgn, lyst og evnen til å være tro mot seg selv er viktige elementer i Per Knutsens roman, Å salte et hjerte (2001). Knutsens bok har thrillerens uro og den svarte romanens dysterhet i seg.
Per Knutsen fikk Havmannprisen for Broren til Hugo (2016), en roman om oppvekst i Nord-Norge i etterkrigstiden.

Bøker i serien