Lucy Sullivan skal gifte seg (Innbundet)

Forfatter:

Astrid Eggesvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 640
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lucy Sullivan is getting married
Oversatt av: Eggesvik, Astrid
ISBN/EAN: 9788204139818
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Lucy Sullivan skal gifte seg
Hva skjer når Lucy blir spådd at hun kommer til å gifte seg innen ett år? Venninnene får panikk.

Går spådommen i oppfyllelse, blir det slutt på rødvin og sang, kvelder på byen, take-away-middager og gamle hybelkaniner.

Lucy sverger på at hun er altfor opptatt med å krangle med moren sin og ta seg av den uansvarlige faren til å tenke på å gifte seg. Dessuten har hun ikke engang en kjæreste.

Men så møter hun uimotståelige, men upålitelige Gus. Kan han blir den fremtidige Mr. Lucy Sullivan? Eller hva med kjekkasen Chuck? Eller den store flørten Daniel? Eller kanskje søte Jed, den nye typen på jobben?
Kanskje venninnene hennes har noe å bekymre seg for likevel ...

Til toppen

Andre utgaver

Lucy Sullivan skal gifte seg
Bokmål Heftet 2014
Lucy Sullivan skal gifte seg
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Marian Keyes:

Om forfatter

Marian Keyes ble født i byen Limerick i 1963, og er oppvokst i Cavan, Cork, Galway og Dublin. I tjueårene bodde hun i London, men nå bor hun i Dún Laoghaire sammen med ektemannen Tony. Hun begynte å skrive i 1993, og to år senere utkom hennes første roman, Vannmelonen. Hennes mange hobbier består blant annet av litteratur, film, sko, vesker og feminisme. I januar 2019 mottok hun en æresdokotorgrad ved University of Limerick sammen med blant andre Bob Geldof og The Cranberries. Bøkene hennes har solgt utrolige 6,9 millioner eksemplar i Storbritannia.