Lovsamling for sjøfolk og maritime skoler (Heftet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 756
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202480073
Kategori: Natur og fritid , Juridiske fag og Fagbøker
Fag: Lover og forskrifter
Nivå: Akademisk
Omtale Lovsamling for sjøfolk og maritime skoler
Denne lovsamlingen inneholder de viktigste lovene, forskriftene og reglene som gjelder til sjøs. Den er et nødvendig redskap for studenter i maritime utdanninger, sjøfolk og ansatte i skipsfartsnæringen.

Samlingen er ajourført og oppgradert med nye regler som er kommet til siden forrige utgave. Dagens internasjonalisering krever at det maritime regelverket finnes på engelsk. Derfor inneholder samlingen engelsk oversettelse av de lover, forskrifter og regler hvor dette er tilgjengelig.

Lovsamlingen er redigert av høgskolelektor Tor Erik Jensen. Han er cand.jur/Executive MBA. Jensen underviser studenter på bachelor- og masternivå i sjørett, både i Norge og utlandet. Han har tidligere praksis fra shipping.

Denne 18. utgaven er à jour pr. 1. juli 2015.

Til toppen

Om forfatter
Tor Erik Jensen er høgskolelektor ved Fakultet for teknologi og maritime fag ved Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Vestfold. Han har praksis fra shipping, bank og offshore, og er utdannet cand.jur. (UiO)/Executive MBA (NHH). Siden 2005 har han undervist bachelor- og mastergradsstudenter i sjørett, både i Norge og i utlandet, samt holdt foredrag og kurs for den maritime næringen.