Løveunge - Hopp, morfar! (Innbundet)

Serie: Løveunge 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 44
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Løveunge
ISBN/EAN: 9788202378301
Kategori: Lese selv
Alder: 4 - 7
Omtale Løveunge - Hopp, morfar!

I dag er det morfar som henter Liv på skolen. De må skynde seg, for Liv skal danse ballett! Men da Liv skal skifte, får de seg en stor overraskelse. For oppi sekken til morfar ligger ikke danseklærne hennes, men den barnslige dinosaurdrakten til lillebror. Og ingen danser vel i sånt! Hvis ikke morfar finner en måte å overtale Liv på, da …

DENNE LØVEUNGEN HAR STORE BOKSTAVER.

Løveunge-serien er små og fargerike bildebøker med morsomme historier, fortalt med lite tekst, det er kun én setning på hver side. Løveungene er perfekte bøker for de aller ferskeste leserne. 4-7 år.

Til toppen

Flere bøker av Tiril Valeur:

Anmeldelser Løveunge - Hopp, morfar!

En livlig strek

"Tiril Valeur morer barn og voksne med sine levende illustrasjoner og fargerike stil. En festlig bok til lesetrening for barn. [...] Den henvender seg til barn som akkurat har begynt å lese, og er skrevet med store bokstaver og ei setning på hver side. Illustrasjonene bygger tydelig opp rundt teksten og boka kan også blas i og fungere som ei billedbok for barn som ennå ikke har lært å lese. [...] Hovedpersonene er morsomme og historien er både enkel og god nok til å kunne engasjere leselysten hos de minste."

 
Irene Trysnes, Fædrelandsvennen

"Tiril Valeur forteller med varme og humor. Liker du hennes strek, så har hun illustrert flere løveunge-bøker."

Fred Uno Ljosland Huvenes, Absolutt KRS

Til toppen

Om forfatter

Tiril Valeur (f. 1975) er illustratør og forfatter. Hun er mest kjent for bøkene om Polly-Esther, som hun har skrevet og illustrert selv, men har også illustrert en rekke bøker for andre forfattere.

Bøker i serien