Løveunge - Bertil blir grei (Innbundet)

Serie: Løveunge 

Forfatter:

Anna Fiske (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 48
Illustratør: Fiske, Anna
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Løveunge
ISBN/EAN: 9788202575212
Kategori: Lese selv
Alder: 4 - 7
Omtale Løveunge - Bertil blir grei

Skjæra Bertil er pen. Han er flink. Han er dessuten en fantastisk sanger. Likevel vil ikke den teite katten være sammen med ham. Kan det være noe Bertil sa? For eksempel at katten er teit? Bertil må visst bli en enda bedre skjære. Om det i det hele tatt er mulig.

Anna Fiske har skrevet og tegnet en herlig bildebok om kommunikasjonssvikt og hybris.

Denne Løveungen har små bokstaver.

Løveunge - Små og fargerike bildebøker med morsomme historier, fortalt med lite tekst, det er kun én setning på hver side. Løveungene er perfekte bøker for de aller ferskeste leserne. 4-7 år.

Til toppen

Flere bøker av Anna Fiske:

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.
Hennes bøker i Hvordan-serien: Hvordan lager man en baby? (2019) Hvordan begynner man på skolen? (2020) og Hvordan er det å være voksen? (2021) har fått stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i Hallo-serien har også slått stort an hos barn.

Bøker i serien