Los-Reinert på hummerfiske av Siri E. Mohr (Ebok)
Ebok

Los-Reinert på hummerfiske (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan umiddelbart lastes ned og leses i Boksnuser-appen.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2013
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 49.97 MB
Filformat: EBP
Ebok-standard: E-bok pluss
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Los-Reinert på hummerfiske
ISBN/EAN: 9788202443375
Kategori: Bildebøker
Omtale Los-Reinert på hummerfiske

Ebok+ er en beriket ebok som kan leses på nettbrett. Boken er innlest av skuespiller Haakon Strøm. Den kan leses selv og du kan gjøre opptak av din egen lesing.

Los-Reinert og farfar skal ut på hummerfiske. I en av teinene til Los-Reinert er det en KJEMPEHUMMER, og farfar strever lenge med å få den ut.

Til toppen

Flere bøker av Siri E. Mohr:

Om forfatter

Siri Elisabeth Mohr, f.03.09.50 i London, er utdannet adjunkt med opprykk. I fagkretsen har hun lærerhøyskole, grunnfag i historie og engelsk, og semesteremne i nordisk barne- og ungdomslitteratur.

Hun har arbeidet som lærer i Oslo-skolen fra 1975, på barne- og ungdomstrinn. Fra 1988 har hun arbeidet med ulike områder innen skoleadministrasjon. Fra 1993 var hun adm. leder på Oslo Montessori skole og fra 1995 har hun vært rektor på Grindbakken barneskole i Oslo.

Siri E. Mohr har alltid vært opptatt av formidling av barne- og ungdomslitteratur i skolesammenheng. Hun har sittet i styret i Norsk IBBY i seks år, hvorav fire år som leder.

Familien har hatt sommersted på Hesnes-øy utenfor Grimstad fra slutten av 1920-årene. Her tilbringer hun alle sine sommerferier. Huset er i bruk fra april til november. Skiftende årstider og fastboende naboer har vært med å gi inspirasjon til bøkene om Los-Reinert, som alle er illustrert av Jan-Kåre Øien.
Den første boken i serien Los-Reinert, ble oversatt til både svensk og dansk i 1996.
Los-Reinert på hummerfiske og Los-Reinert og Hannah er også oversatt til svensk.

.