Løp for livet! (Innbundet)

Forfatter:

og

Astrid Hansen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 72
Illustratør: Hansen, Astrid
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202542207
Kategori: Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale Løp for livet!
Tuva og Simen er på påsketur. Mens barna blir hjemme i hytta, tar foreldre en skitur. På radioen meldes det om at to farlige ranere har rømt fra fengsel, de såkalte "maskeranerne". Snart dukker det opp fremmede utenfor hytta. Fremmede iført skumle masker og med like skumle hensikter. Den sjette spenningshistorie om snushanene Tuva og Simen, som alltid er der trøbbel skjer.

Til toppen

Anmeldelser Løp for livet!

Påskekrimtips 30.03.2017

"Klassisk påskespenning som inkluderer både hyttetur, uvær og banditter på rømmen."Marie Kleve, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Tore Aurstad er født i 1972 i Odda, men har vokst opp i Aurskog på Romerike og er nå bosatt i Oslo. Han skriver bøker for både barn, ungdom og voksne, og jobber også som oversetter. Aurstad ble nominert til Kultur- og kirkedepartementets oversetterpris for barne- og ungdomslitteratur 2006 for sin oversettelse av John Boynes Gutten i den stripete pyjamasen. I 2016 ble krimboka Nattevandreren nominert til Rivertonprisen.

Carina Westberg (f. 1972) er oppvokst på Kjeller, men bor i Oslo. Hun bokdebuterte i 2004 med Trettenkloa, første bok i serien om Absalom og Miranda, skrevet sammen med Tore Aurstad. Så langt har forfatterskapet vært preget av en forkjærlighet for grøss, spenning og mysterier. Ved siden av skrivingen jobber hun som oversetter.