Logg av (Ebok)

Hvordan finne balansen i din digitale hverdag

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.71 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202480882
Kategori: Selvutvikling
Alder: 25 - 55
Omtale Logg av

"Jeg hadde ingenting annet å gjøre enn å se min sønn spille fotball. Se ham smile, lese og kose seg med vennene sine. Jeg valgte telefonen foran ham. Jeg hater meg selv." Endelig får vi mulitaskernes fortelling, og begrunnelse, for hvorfor vi skal logge av når vi har fri og anledning til det.
Det skjer noe med oss og vårt forhold til omgivelsene når vi bare kommuniserer digitalt. Og ikke minst stresser vi hjernen hele døgnet når vi hele tiden skal være på og med fordi vi tror at vi kan gå glipp av noe. Logg av er en viktig bok som gir deg mulighet til igjen å finne balansen i livet, å være til stede både sosialt og på jobb, og sove godt uten å stresse for å få nok søvn.

Til toppen

Andre utgaver

Logg av!
Bokmål Heftet 2018
Om forfatter
Lars Bratsberg har jobbet med media, teknologi og plattformer de siste 20 årene. Logg av! ble til mens han satt i ledelsen for Google Norge. Da spurte den eldste av hans tre barn, som da var 7 år, om han elsket mobilen høyere enn henne. Lars bruker enhver mulighet til å snike inn budskap om work-life-balance i sin jobb for Google, da det er viktig å ha et bevisst forhold til teknologi. Logg av! er sentrert rundt dette. Siden 2015 har han bodd i Hongkong, et sted hvor mobiltelefon og teknologi er tatt til et nytt nivå, og hans ærlighet rundt "logg av!" er et populært foredragstema.

Thomas Moen er blid sørlending, pappa til en gutt og har jobbet med digital markedsføring siden 2001. Han leder nå Jab Jab Academy, som hjelper tusenvis av bedrifter med å lykkes på Facebook. Thomas har vært gründer siden han var 18, og regnes som en av pionerene innen sosiale medier i Norge.