Lofotveggen (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 317
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202551582
Omtale Lofotveggen
I Lofotveggen veves Stig Aasviks fortid og nåtid sammen i en bevissthetsstrøm: oppvekst, reisene til farens hjemsted i Lofoten, familieliv, jobbsøkerkurs, små og større hendelser, små og større sår, vanskelige og vonde opplevelser, alt velter fram, vrenges og forstørres. Lofotveggen er en ambisiøs roman, en kompleks, musikalsk, mørk, drømmende og lyrisk fortelling om å være menneske, her og nå.

Til toppen

Han skriver som en soignert og fintfølende Knausgård kunne tenkes å gjøre, nådeløst, men nennsomt og vârt om nære og kjære.
Stavanger Aftenblad

Andre utgaver

Lofotveggen
Bokmål Innbundet 2017

Flere bøker av Stig Aasvik:

Anmeldelser av Lofotveggen
"Han skriver som en soignert og fintfølende Knausgård kunne tenkes å gjøre, nådeløst, men nennsomt og vart om nære og kjære. Hele teksten gror fram av et velstelt og rikt «indre ordsmonn»"
 
Jan Askeland, Stavanger Aftenblad
"«Lofotveggen» er fin. Språket er strålende. Overgangene fra tankesprang til tankesprang så naturlige. Ikke et øyeblikk savnes en ytre handling"Fartein Horgar, Adresseavisen

Til toppen

Om forfatter

Stig Aasvik er født i 1970 og bor i Oslo. Indre anliggender fra 2012 ble belønnet med Bokhandelforeningens forfatterstipend; romanen fikk gode anmeldelser og ble dessuten nominert til Årets bok i Natt & Dag.