Livvakten (Innbundet)

Forfatter:

Hans Marius Stormoen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 416
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Persuader
Oversatt av: Stormoen, Hans Marius
ISBN/EAN: 9788204136534
Kategori: Krim
Omtale Livvakten
I denne vanvittig nervepirrende thrilleren må Reacher balansere på stram line for ikke å bli avslørt.

Jack Reacher får i oppdrag av FBI å infiltrere den lyssky forretningsmannen Zachary Beck som mistenkes for å drive med narkotika og for å ha kidnappet en av deres agenter.

Til toppen

Andre utgaver

Livvakten
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Lee Child:

Om forfatter

Lee Child er en av verdens mestselgende og mest prisvinnende forfattere. Hans bøker om Jack Reacher har toppet bestselgerlistene i prestisjetunge publikasjoner som New York Times, Wall Street Journal, Publishers Weekly, Washington Post, Los Angeles Times og Sunday Times. Bøkene hans utkommer i over 90 land, og hvert femte sekund kjøpes det en Lee Child-bok et eller annet sted i verden.

Lee Child har skrevet 24 romaner om Jack Reacher, hvorav 22 har utkommet på norsk. Blant dem er New York Times-bestselgerne Livvakten, Fienden, Ett skudd, Hardt mot hardt, og New York Times nr. 1-bestselgerne Reachers hevn og Ingenting å tape. Hans debutroman Syndebukk vant både The Anthony Award og The Barry Award for Best First Mystery, og Fienden vant the Barry and Nero awards for Best Novel. Romanen Ett skudd ble i 2013 spillefilm med Tom Cruise i rollen som Reacher. Vend aldri tilbake hadde premiere høsten 2016.

Lee Child ble født i England, og skrev i mange år for fjernsyn. Han bor nå på Manhattan, men har også et hus i Sør-Frankrike. Han er gift og har en voksen datter.

Se oversikt over hele serien om Jack Reacher her.