Livet på den nervøse planeten av Matt Haig (Ebok)
Ebok

Livet på den nervøse planeten (Ebok)

Hvordan bli lykkelig i det 21. århundret

Forfatter:

Eve-Marie Lund (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.11 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Notes on a nervous planet
Oversatt av: Lund, Eve-Marie
ISBN/EAN: 9788202662271
Kategori: Samfunn og debatt
Omtale Livet på den nervøse planeten

Livet på den nervøse planeten av Matt Haig er en selvutviklingsbok for SOME-generasjonen – en vittig, intelligent, personlig og livsviktig utforskning av lykke i det 21. århundret.

Stress og angst er på fremmarsj i den vestlige verden. En hektisk og nervøs planet skaper hektiske og nervøse liv. Vi er mer påkoblet, men føler oss stadig mer ensomme. Vi pådyttes bekymringer for alt fra klimapolitikk til vår egen kroppsmasseindex.

Hvordan kan vi beholde fatningen på en planet som driver oss fra forstanden? Hvordan kan vi beholde vår menneskelighet i en teknologisk verden? Hvordan kan vi oppnå lykke når alle krefter rundt oss er tjent med at vi befinner oss i en konstant tilstand av engstelse?

For Matt Haig ble disse spørsmålene etter hvert spørsmål om liv og død, og han begynte lete etter koblinger mellom hvordan han hadde det og verden rundt ham.

Til toppen

Andre utgaver

Livet på den nervøse planeten
Bokmål Innbundet 2020
Livet på den nervøse planeten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Forfatter Matt Haig er ikke bare en bestselgende forfatter for voksne, han har også vunnet Blue Peter Book Award, Smarties Book Prize og er blitt nominert tre ganger til Carnegie Medal for barne- og ungdomsbøkene sine. Ideen til julebøkene fikk han da sønnen hans spurte hvordan julenissen var da han var liten gutt.