Liten jente forsvunnet av Carol Wyer (Ebok)
Ebok

Liten jente forsvunnet (Ebok)

Forfatter:

Unni Rom Stueland (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.98 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Little Girl Lost
Oversatt av: Stueland, Unni Rom
ISBN/EAN: 9788202627461
Kategori: Krim
Omtale Liten jente forsvunnet

Abigail lever det perfekte liv sammen med ektemannen og babyen, Izzy. Men noen kjenner til en hemmelighet om Abigail, og de vil at sannheten skal frem.

Da Izzy blir kidnappet fra bilen på en parkeringsplass, settes politietterforsker Robyn Carter på saken. Noen har sendt truende meldinger til Abigail fra et ukjent nummer. Hva er det hun skjuler?

Robyns instinkter forteller henne at det er en forbindelse mellom Izzys kidnapping og to mord hun etterforsker. Men forrige gang hun stolte på magefølelsen sin ble forloveden hennes drept. For å løse denne saken må hun lære seg å stole på seg selv igjen. Og hun må gjøre det fort. Robyn jakter på en hensynsløs seriemorder, og finner hun ikke morderen i tide, kommer en liten jente til å dø.

Gripende og neglebitende … Denne seriemorderen vil få det til å gå kaldt nedover ryggen på deg. Perfekt for alle som liker Angela Marsons, Rachel Abbott and Karin Slaughter.

«Spenningen var fantastisk. Jeg bare måtte lese videre hele tiden. Så godt skrevet at jeg vil ha mer!» The Belgian Reviewer

Til toppen

Andre utgaver

Liten jente forsvunnet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Om forfatter

Carol Wyer er prisvinnende forfatter og stand up-komiker. Hun har skrevet flere bøker i serien med politietterforsker Robyn Carter. Liten jente forsvunnet er den første i serien, og denne gripende thrilleren suste rett inn på Kindles bestselgerlister og var blant USA Todays topp 150 bestselgere. Bøkene i serien med politietterforsker Robyn Carter kan leses uavhengig av hverandre. Hun skriver også serien med politietterforsker Natalie Ward.