Lille Stikke i landet Lykke (Innbundet)

Forfatter:

Emilia Dziubak (Illustratør) Tor Fretheim (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 40
Illustratør: Dziubak, Emilia
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lilla Sticka i landet Lycka
Oversatt av: Fretheim, Tor
ISBN/EAN: 9788202530617
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Lille Stikke i landet Lykke

BILDEBOKMAGI
FOR UNGE BOKELSKERE

En kveld når Daniel skal sove, forteller Julia et fantastisk eventyr. Da hun var liten og lei seg og savnet broren sin, raste hun med kjelken sin inn under en gran. Hun styrtet nedover en lang tunnel av is og landet med et dunk i landet Lykke. Her møter hun blant andre Herr Jacobi – en tordivel i snippkjole og sløyfe – og den slemme og griske Krabben som samler på perler. Og barn.

Eventyret LILLE STIKKE I LANDET LYKKE er LasseMaja-forfatter Martin Widmarks første bildebok for barn, vakkert illustrert av den polske kunstneren Emilia Dziubak.

Til toppen

Andre utgaver

Lille Stikke i landet Lykke
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Martin Widmark:

Om forfatter

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."