Lille Olle (Innbundet)

Et begavet lite svin

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202543044
Kategori: Bildebøker
Alder: 5 - 9
Omtale Lille Olle
Humoristisk historie på rim om den talentfulle lille grisen Olle som blir satt ut i skogen da foreldrene skal på pianoturné. Olle spiller fiolin så det bruser, men likevel ender han på grillen.

Det var gjengen i fra Mysen, de var klare for en fest.
Gjerne grill med helstekt ribbe. Det var svin som smakte best.

Her er det drama og humor for alle penga. Bo Gaustads store, viltre og rufsete illustrasjoner gjør det til å en fryd å lese høyt.

Til toppen

Andre utgaver

Lille Olle
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Anmeldelser Lille Olle
"Dette er en bok som vil gå like godt hjem hos voksne som hos barn. Tekst på rim, som er usedvanlig godt egnet for høytlesning. Enkle, men levende og effektfulle illustrasjoner. En perle av en bok, både morsom og litt skummel."Byavisa Tønsberg

Svinaktig godt fra Bo Gaustad 13.12.2017

"Bo Gaustad er i første rekke illustratør. Her har hun full kontroll på både bilder og tekst. Resultatet er blitt et overraskende flott samspill mellom den rytmiske teksten og de dansende illustrasjonene. Boken er upretensiøs, men sjeldent godt gjennomført. Dette er en bok å bli glad i!"Anne Cathrine Straume, NRK

Til toppen

Om forfatter
Bo Gaustad (f. 1946) er tegner, illustratør og forfatter. Hun har utdannelse fra UiO, Kunstakademi Italia, Kunst- og Håndverksskolen og forfatterutdannelse fra Norsk Barnebokinstitutt.
Hun har illustrert ca. 40 bøker, 4 av dem med egne tekster, og hun har mottatt flere priser for sine illustrasjoner og tekster: Kulturdepartementets illustrasjonspris 2013, 2015, Årets vakreste bok 2014 og Riksmålsforbundets Barne- og ungdomspris 2017.
Illustrasjonene er gjenkjennelige i en ledig, ofte humoristisk strek.
Bo Gaustad har deltatt på en rekke utstillinger og er innkjøp av bl.a. Nasjonalbiblioteket.