Lettlaget barnemat (Innbundet)

Fra 6 måneder til 3 år

Forfatter:

Praktisk kokebok med spedbarnsmat og familiemat, tilpasset smårollingens fine smaksløker.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202344504
Kategori: Kokebøker
Omtale Lettlaget barnemat

Dette er en praktisk kokebok med spedbarnsmat og familiemat, tilpasset smårollingens fine smaksløker. Her er ernæringslære, oppskrifter på småretter, middager, desserter og bakverk, samt en mengde gode tips om for eksempel hvordan man kan stagge et skrubbsultent barn, eller hvordan man kan oppbevare spedbarnsmat.

Lille Emanuel er gjennomgangsfigur i boka, og vi følger han langs matveien fra han er nyfødt til han er tre år. I små, underfundige betraktninger forteller han om sitt syn på mat og mennesker.

Til toppen

Flere bøker av Margit Vea:

Anmeldelser av Lettlaget barnemat
Praktisk bok for enhver forelder som ønsker å lage maten til babyen selv. God inndeling etter barnets alder. Pluss for meget gode illustrasjonsbilder!Mammanett.no

Til toppen

Om forfatter

Margit Vea er født i 1966, opprinnelig fra Skudenes, men oppvokst i Tanzania og på Madagaskar. Hun er faglærer i ernæring, helse og miljøfag og har lang erfaring som lærer i grunnskolen, videregående skole og voksenopplæringen. Hun holder matkurs for barselgrupper, barnehager og lærere i mat og helse, samt kokkekurs for barn, ungdom og voksne. Hun deltar aktivt i samfunnsdebatten og har egen spalte i Aftenposten Junior. Margit har tre barn og bor i Haugesund.