Leseløve - Pappa er et surrehue! (Innbundet)

Serie: Leseløve 

Forfatter:

Philip Hauglin (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 72
Illustratør: Hauglin, Philip
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Leseløve
ISBN/EAN: 9788202348816
Alder: 7 - 10
Omtale Leseløve - Pappa er et surrehue!

Pappaen til Janna fyller 40 år om noen dager. Janna syns at førti er eldgammelt. Janna er ikke helt sikker på hva hun skal gi til ham. Men en kjempefest skal de lage! Hun og mamma skal kjøpe presanger og bake kaker.

Pappa derimot er blitt et skikkelig surrehue. Han mister alt det han tar i. Kan det bli noen morsom bursdag når både bilnøkler, solbriller, fjernkontroll og lommeboka er sporløst forsvunnet?

Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Bøkene passer for barn fra syv år som kan få oppleve gleden ved å lese en hel bok selv.

Til toppen

Andre utgaver

Pappa er et surrehue!/ Ikke gi meg mat
Bokmål Nedlastbar lydbok 2009
Anmeldelser Leseløve - Pappa er et surrehue!

Surrete pappa, smart jente

"Jeg liker boka fordi den er morsom og fordi pappaen til Janna er et surrehue, og det er pappaen min også. Boka passer for dem som akkurat har lært å lese – hvis de får litt hjelp av en voksen."

Even E. Helgerud, 7 år i spalten "Juniortipset", Foreldre & Barn

Til toppen

Om forfatter

Anne B. Ragde debuterte i 1990 med romanen En tiger for en engel, og har senere utgitt flere romaner og novellesamlinger, bl. a. … før jeg kommer tilbake (1994), Bunnforhold (1997), Arsenikktårnet (2001) og Fosterstilling (2003). Hun har også skrevet flere bøker for barn og ungdom, og for biografien Sigrid Undset (2001) ble hun tildelt Brageprisen. I 2004 kom den kritikerroste romanen Berlinerpoplene som hun fikk Riksmålsprisen for og i 2005 kom oppfølgeren Eremittkrepsene som ble tildelt Bokhandlerprisen og Den norske leserprisen. Høsten 2007 utkom Ligge i grønne enger, som er tredje og avsluttende bok i trilogien om familien Neshov, og salget av trilogien i butikk og bokklubb passerte en million. Samme høst ble TV-serien Berlinerpoplene den mest sette dramaserien på NRK etter årtusenskiftet.

Bøker i serien