Leseløve - Nå eller aldri! (Innbundet)

Serie: Leseløve 

Forfatter:

Astrid Hansen (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 104
Illustratør: Hansen, Astrid
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Leseløve
ISBN/EAN: 9788202308308
Alder: 9 - 11
Omtale Leseløve - Nå eller aldri!

Tredje bok om snushanene Tuva og Simen. En hissig type dukker opp på lageret der Simens bestefar jobber. Tuva ser at det stikker en fot ut av teppet han har bakpå hengeren. Da de bryter opp lagerrommet hans senere, går hunden Bobby berserk. Tuva og Simen finner flere spor, og så dukker fyren opp igjen på verst tenkelige tidspunkt … Det er duket for en ny runde med spenning og action.

Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Bøkene passer for barn fra syv år som kan få oppleve gleden ved å lese en hel bok selv.

Til toppen

Anmeldelser Leseløve - Nå eller aldri!

Satser på action

"Aurstad og Westberg har gjennom en rekke spenningsbøker for barn opparbeidet en effektiv fortellerstil som lar handlingen ikke bare stå i sentrum, men der dramatiske sekvenser kommer så tett at det neppe er mange unge lesere som vil unngå å sluke boka i ett jafs. Og denne boka er ikke noe unntak.(...) Illustratør er Astrid Hansen, som har en litt tegneseriepreget stil og fokuserer på de mest dramatiske sekvensene, og begge deler passer godt til skrivestilen."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Små detektiver

”(…) en spennende fortelling om etterforskingen og oppklaringen av en forbrytelse, med barn i hovedrollen (…)Sjøl om «Nå eller aldri» er mye eventyr, klarer forfatterparet å holde fortellingen i en realistisk stil. De legger ut spor og tråder som gir oss lesere lyst til sjøl å være detektiver. Lettlest språk og god dramaturgi.”

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen dagningen

Til toppen

Om forfatter

Tore Aurstad er født i 1972 i Odda, men har vokst opp i Aurskog på Romerike og er nå bosatt i Oslo. Han skriver bøker for både barn, ungdom og voksne, og jobber også som oversetter. Aurstad ble nominert til Kultur- og kirkedepartementets oversetterpris for barne- og ungdomslitteratur 2006 for sin oversettelse av John Boynes Gutten i den stripete pyjamasen. I 2016 ble krimboka Nattevandreren nominert til Rivertonprisen.

Bøker i serien