Leseløve - Knoterud FK og skatten på mørkeloftet (Innbundet)

Serie: Leseløve 

Forfatter:

Steinar Moldestad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 100
Illustratør: Moldestad, Steinar
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Leseløve
ISBN/EAN: 9788204156464
Alder: 7 - 10
Omtale Leseløve - Knoterud FK og skatten på mørkeloftet

Knoterud FK – gutter 9 år – opplever tidenes tap mot Trøgstad, og laget har mistet all kamplyst. Etter kampen får de et oppdrag. Johnny K, Renate og Sahir skal levere premien for adventskonkurransen til Steingrim, lagets eneste fan. Steingrim er blind og bor i et kråkeslott.

Det er noe mystisk med denne digre mannen, og de har hørt at han skjuler noe på loftet. Er det en skatt? Eller ... et lik?

Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Bøkene passer for barn fra syv år som kan få oppleve gleden ved å lese en hel bok selv.

Til toppen

Andre utgaver

Knoterud FK og skatten på mørkeloftet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Lars Mæhle:

Om forfatter

Lars Mæhle (f. 1971) har skrevet en rekke bøker for barn, både skjønnlitteratur og sakprosa, og er veldig glad i sjokoladepudding. Han debuterte i 2002 med Keeperen til Tunisia, og har senere utgitt nærmere 30 bøker, blant annet fotballserien om Knoterud FK. For fantasyromanen Landet under isen (2009) mottok han Kulturdepartementets litteraturpris og UPrisen. Boken ble også nominert til Brageprisen. Keeper’n til Liverpool, som kom ut i 2010, ble en stor suksess og er også filmatisert. Hans foreløpig siste utgivelse er en ny serie for barn mellom 8-12 år, der Krimteam Siri & Max er de store heltene. Den første boken i serien har fått tittelen Tåkefyrstens hevn.

Bøker i serien